Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kurs i Excel og budsjettering- digitalt

24. januar 2023 @ 10:00 - 15:30

med Rudi Skotheim Jensen

INTRODUKSJONSKURS TIL EXCEL OG BUDSJETTERING

Antall deltakere: 15
Språk: Norsk/Norwegian
Pris: 500
Påmeldingsfrist: 24.01.2023 – Påmelding her

OM KURSET:
Kurset er en a-b-c-innføring i EXCEL, som er strukturert rundt den praktiske oppgaven å utarbeide et lekkert produksjonsbudsjett basert på en kunstnerisk ide og med utgangspunkt i Kulturrådets budsjett mal. Vi diskuterer prosjektformatet, budsjett som redskap og hvordan oversette en kunstnerisk ide til hensiktsmessige tall. Hele kurset tar inngang fra et kunstnerperspektiv. Målsetning for kurset er at du får en bedre budsjett – og økonomiforståelse for prosjekter som kan konkret brukes i søknader og i dine fremtidige prosjekter.

Kurset tar for seg utarbeidelsen av en finansieringsplan og utforsker flere måter å skaffe penger på. Vi snakker sponsorer, samarbeidspartnere, egeninnsats, billetter, crowdfunding og residenser som en del av prosjektets gjennomføringskraft.

Del to av kurset tar for seg hvordan du holder kontroll pengene i prosjektperioden, og inneholder mange nyttige tips. Hvilke risikoer har en scenekunstproduksjon og hvordan behandler du disse uten panikk?

Kurset er åpent for alle i kultursektoren. Påmelding skjer fortløpende.

Digital plattform
– Kurset gjennomføres på digital plattform og krever god/stabil internettlinje (gjerne kablet internett hvis mulig).
– Kursdeltakerne må ha egen PC/MAC med Excel tilgjengelig.
– Har du tilgang på 2 skjermer/digitale enheter som er koblet sammen, kan dette være en fordel med hensyn til mengden filer som skal benyttes under kurset. (Ikke et krav for deltagelse).
– Alle påmeldte vil motta en digital møtelenke/invitasjon på mail fra kursholder før kursstart.

Kurset arrangeres av SKUDA. Norsk Skuespillersenter og PRODA er samarbeidspartnere for arrangementet

Kursholder: Rudi Skotheim Jensen er ansatt ved Skuespiller- og danseralliansen som fagkonsulent. Jensen er utdannet innen regi ved ESAC i Brussel, skuespiller ved Akademi for Scenekunst samt har en BA fra handelshøyskolen BI som markedsøkonom. Jensen sitter i ulike tilskuddskomitéer og har jobbet i over ti år med scenekunstproduksjoner, for et internasjonalt marked. Selv sier han, at like godt som han liker kunst, liker han tall – spesielt tallene som blir til kunst.

 

Foto: Erika Hebbert

Detaljer

Dato:
24. januar 2023
Tid
10:00 - 15:30
Series:
Kategori for Arrangement:

Sted

PRODA Oslo
Marstrandgata 8
Oslo, Norge
+ Google-kart
Støttet av