Påmelding

PÅMELDING STENGT

Påmeldingsfrist: 2. september 2022

Det er begrenset antall plasser til workshopene og første til mølla. Du vil få tilsendt en bekreftelse på mottatt skjema. Plasser tildeles fortløpende. Dersom det er fullt settes du på venteliste. Du er ikke sikret en plass før du har fått bekreftet på dette pr. epost. 

Kriterier for deltakelse: Du må ha høyere utdanning innen dans, eller tilsvarende. Se adgangskriterier til PRODA for utfyllende info: https://proda.no/adgang

Reisestøtte: Flere regionale kompetanse tilbyr reisestøtte på ulike måter. I påmeldingen krysser du av for om du er tilreisende og du blir kontaktet om mulig reisestøtte.

PÅMELDINGSINFORMASJON

Til utøvere/skapende dansekunstnere: (OBS: Fullt, påmelding stengt!)

I påmeldingsskjemaet krysser du av prioritert rekkefølge på workshops du ønsker å delta på. Du får tildelt plass på 2 workshops. Plasser fordeles etter første til mølla. Det avsettes like mange plasser til “nyutdannede” (ferdig i 2019-2022) og plasser til “etablerte”. Du får en mail etter påmelding som bekrefter om du har fått plass. Du får eventuelt beskjed dersom det er fullt og du er satt på venteliste. 

Dersom det blir fullt eller du ikke ønsker å delta på workshops er du likevel velkommen til å komme på Åpen møteplass, Åpent utforskende rom og til lunsjen. 

Til koreografer: (Flere ledige plasser!)

I påmeldingsskjemaet krysser du av for hvilke workshops du vil være til stede på. Det er ønskelig at alle er tilstede på arrangementet en halv dag (2 workshops og lunsj/sosialt treff midt på dagen), men også gjerne hele dagen. Hvis du også ønsker å være deltakende på en/flere workshops skriver du dette i påmeldingen. Kapasiteten til dette er noe begrenset og må forhåndsavtales før det kan bekreftes.

Lenke til påmeldingsskjema