Kræsjkurs for ferske scenekunstnere

Skuespiller- og danseralliansen, Musikkteaterforum i CREO, Norsk skuespillersenter og PRODA profesjonell dansetrening inviterer til kræsjkurs for scenekunstnere i etableringsfasen! 

Trykk her for å melde deg på!

Etter endt utdanning som scenekunstner har man lært mye om det å stå på scenen, men langt mindre om hvordan man skal klare seg selv som frilanser! Hvordan er overgangen fra student til profesjonell scenekunstner? Hvordan organisere den nye hverdagen, skape nettverk, forstå det politiske landskapet, rettigheter tilknyttet ditt kunstneriske virke og valg av organisasjonsform? Hvordan navigere i bransjens muligheter og være en del av et miljø? 

Det er mye å holde styr på, og det kan virke uoverkommelig å få oversikt. Dette vil vi gjerne hjelpe deg med gjennom et heldags kræsjkurs fullstappet med kyndige folk som kan hjelpe deg videre i frilansferden. I tillegg bli det stands med ulike bransjeaktører hvor du kan bli kjent med mange sentrale organisasjoner, støtteordninger, potensielle arbeidsgivere og møteplasser. 

Bli med på årets bransjeorientering, og la deg bli inspirert til å sette kunsten din i drift!

PROGRAM ONSDAG 24. AUGUST

09.30: dørene åpner

Program del 1 – Salongen Vega Scene

10.00: Velkommen  

10.10 – 10.35: Bransjenavigasjon med Rudi Skotheim Jensen/SKUDA  

10.35 – 11.05: Mingling/stands i foajeen  

11.05 – 12.05: Arbeidslivets Rammeverk, foredrag ved advokatfullmektig i Creo, Espen A. Eldøy.      

12.05 – 13:35: Lunsj og mingling/stands i foajeen 

Program del 2 – Salongen Vega Scene

13.35: Velkommen tilbake  

13.40 – 14.20: Fra nyutdannet til arbeidende scenekunstner, panelsamtale. Moderator: Linn Kongshavn. Panel: Rebekka Nystabakk/skuespiller, Trine Bariås-Kvitstein/musikalartist, Katja Schia/danser.  

14.20 – 15.00: Fagforbund – politisk arbeid, panelsamtale. Moderator: Tone Øvrebø Johannessen/SKUDA. Panel: Christine Thomassen/nestleder Creo, Kristine Karåla Øren/forbundsleder NODA, Knut Alfsen/ forbundsleder NSF . 

15.00 – 15.30: Mingling/stands i foajeen

15.30 – 16.05: Ferske utøveres muligheter på arbeidsmarkedet – en samtale med arbeidsgivere. ModeratorAgnete G. Haaland. Panel: Guro Nagelhus Schia/Nagelhus Schia Production, Atle Halstensen/Scenekvelder, Kristian Seltun/Nationaltheatret, Atle Knudsen/regissør film/TV.

16.05 – 16.30: Mingling/stands i foajeen

16.30: Takk for i dag

Arrangert av: Skuespiller- og danseralliansen, Musikkteaterforum i CREO, Norsk skuespillersenter og PRODA profesjonell dansetrening.

Trykk her for å melde deg på!