How do we implement our artistic practice into teaching?

I forbindelse med Train Distance Dance Training som arrangeres av nettverket Dansehallerne, Danscentrum Stockholm og PRODA, vil Dansehallerne arrangere en Peer to Peer samtale med dansekunstnerne Hanna Filomen Mjåvatn, Mari Carrasco og Xiri Tara Noir.

Når: 29. mars kl. 17-19:00
Hvor: Samtalen vil foregå fysisk på Union i København og online.  

Hanna, Mari og Xiri skal på en treukers undervisningsturné til Sverige, Norge og Danmark. I samtalen vil de dele deres erfaringer rundt dette. Samtalen vil også omhandle blant annet ulike kulturer for undervisning av profesjonelle klasser, sammenhengen mellom kunstnerskapet og undervisning, bærekraft og klima. I Train Distance Dance Training reiser alle kursholderne mellom landene med tog/buss, derav navnet Train.

Mer informasjon om samtalen og hvordan delta online finner du på arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/518865213144305