Workshop med Jo Strømgren Kompani

I november blir det et variert fagtilbud med både klasser og workshops! Fullstendig oversikt er til enhver tid tilgjengelig på proda.no/timeplan.

Workshop med Jo Strømgren Kompani

Onsdag 3. november kl 13-15 kan du bli med på workshop med dansere fra Jo Strømgren Kompani 3. november kl. 13:00-15:00 på PRODA! Workshopen holdes i forbindelse med forestillingen «THERE» som spilles på Den norske opera og ballett. Workshopen tilbyr en unik introduksjon til verket og den kunstneriske verden til Jo Strømgren Kompani. Gjennom workshopen blir du kjent med metoden bak verket, danseteater samt innstudering av sekvenser fra forestillingen. Workshopen holdes av danserne Mikkel Are Olsenlund og Jan Ivar Lund fra castet.

NB. Denne workshopen har antallsbegrensing og krever påmelding:
Trykk her for å melde deg på!

Velkommen på workshop!

15.-16. november blir det også workshop, med Methinee Wongtrakoon, i danseakrobatikk.
Les mer her!