Workshop med Knut Vikström Precht

15.-16. november inviterer vi til to dager med akrobatikkworkshops, i samarbeid med MERGE Norge! Workshopen er gratis for PRODAs brukere, og er også åpen for andre profesjonelle innen scenekunst, fysisk teater og nysirkus, mot en kursavgift.

Methinee Wongtrakoon er forhindret fra å lede workshopen grunnet sykdom, og vi har derfor fått inn Knut Vikström Precht som stjerne-vikar, han vil lede workshopen begge dagene! Knut har sin utdanningsbakgrunn fra Dans- och Cirkushögskolan (DOCH) i Sverige, og er for tiden aktuell med blant annet forestillingen Jacob av Tony Tran, som har turnert med Dansenett Norge i høst og ble vist ved Dansens Hus i Oslo i november.

PRODA-brukere kan møte opp som vanlig, andre profesjonelle melder seg på via denne lenken:
https://tikkio.com/organizer/2027-kompanito-da

Velkommen!

All info om PRODAs fagtilbud er til enhver tid tilgjengelig på proda.no/timeplan.