Workshop repertoar 12. nov Henni Olsen

Henni Olsen er en profesjonell koreograf og danser i den kommersielle scenen i Norge. Hun jobber med shows, musikkvideoer, forestillinger, artister og en rekke tv-produksjoner, som bl.a. Melodi Grand Prix, Stjernekamp, Idol, The Voice, VG-lista, Spellemann, Gullruten m.m.

I workshopen har hun hovedfokus på koreografi, hvor bruk av musikken, fremførelse/bevegelse, uttrykk, og ikke minst utfordring, er viktig. Målet er å motivere og forberede danserne til hvordan det er i det profesjonelle arbeidslivet innen tv-og underholdningsbransjen.

Henni har trent en rekke dansestiler opp gjennom årene, noe som har formet henne som danser og type. Man kan se i koreografiene at hun er inspirert av ulike teknikker, og dette er noe man vil få på klassene hennes – variasjon og ulike uttrykk.