Solo Performance Improvisation uke 47

Skuespiller- og danseralliansen arrangerer i samarbeid med PRODA klasser & workshop med den anerkjente scenekunstneren Andrew Morrish fra Australia. Workshopen er fulllboooket, men klassene er åpne og uten påmelding. Om klassene sier Morrish: This morning class is concerned with preparation for Performance Improvisation. We will engage in the skills of engagement necessary to find content from breath, voice, movement and the imagination and we will amplify these skills using the spirit of communication necessary to engage an audience. We will start with work with movement and then add voice, breath and imagination. We will perform short solos for each other each session, and engage in a supportive, brief feedback process relevant to Performance Improvisation.