Jon Filip Fahlstrøm

har etter bachelorutdanning i samtidsdans og moderne dans ved KHiO jobbet som både danser og assistent, samt undervist ved flere anledninger i Norge og utland. Han har jobbet varert mellom freelanceprosjekter og kompanitilværelse. Fahlstrøm har vært ansatt i kompaniene Carte Blanche, Iceland Dance Company og Eastman. Med Eastman har han medvirket i blant annet Babel som danser og i Puz/zle som koreografiassistent – begge forestillinger som har vunnet den internasjonalt prestisjefylte Olivier Awards.


Våre nettsider benytter informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din av nettsidene våre, ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. I tråd med General Data Protection Regulation, kan du velge å tillate eller avslå at vi bruker informasjonskapsler.

Tillat eller Avslå