Mathias Jin Budtz

er medgrunnlegger av Subsdans, Soul Sessions Oslo og crewet dEEp doWN dopEiZM. Han er dansk og bosatt i Norge siden 2007. Mathias jobber som danser, pedagog og koreograf i ulike sjangre innen streetdance, som break, hiphop og house. Han er utdannet fra Flow Dance Academy i København, og har videreutdannet seg på studiereiser til Paris, New York og Los Angeles. I 2008 og 2009 medvirket han i Det Norske Teatrets store suksess “Jungelboka”, som vant Hedda-prisen. Han er medlem i crewet dEEp doWN dopEiZM som blant annet har opptrådt på San Francisco Hip Hop Dancefest og vunnet Floorknights Anniversary. Mathias har jobbet med Impure Company/Hooman Sharifi og forestillingen «Now The Field Is Open» samt med Frikar, nå sist i forestillingen “Bivrfrost”. Han var koreograf for Dansens Dager 2012 og har lang undervisningserfaring fra danseutdannelser, folkehøyskoler og kveldskurs.