Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Workshop – Oslo Jazzdansfestival

16. juni @ 11:15 - 12:45

Det blir workshop med Sigurd K. Roness i samarbeid med Oslo Jazzdansfestival på Scenehuset!

Info om workshopen:
I denne workshopen inviterer vi deltageren inn i prosessen vi har hatt med stykket «Du, Jeg og Vi To». Her har vi tatt i bruk ulike trinn og elementer fra jazzdans med et sterkt fokus på musikalitet og rytme forbundet med ulike musikksjangere, i tillegg til å veksle mellom større og mindre bevegelser i rommet.

Koreografien er inspirert av diverse jazzdans-stiler, og vi vil jobbe med å knytte bevegelsene sammen både effektivt og sømløst. Vi vil fokusere på varierte og kvikke skifter i rytmikk, og det vil bli viktig å finne ut hvor mye eller lite kraft som er nødvendig for å mestre de ulike momentene vi utfører. Koreografien bærer preg av at bevegelsene nesten utelukkende er satt i sammenheng, og der energien fraktes videre fra bevegelse til bevegelse. I denne sammenheng vil bruk av pust bli et viktig verktøy for oss, slik at vi kan forsterke dynamikken i bevegelsene våre, og benytte hele det fysiske potensialet jazzdans innehar.

Deltakelse koster kr 50, sikre din plass ved å kjøpe billett her: https://swaypayment.com/promote/oslo-jazzdansfestival/ojdf–proda-workshop-sigurd-k-ronessjazzrepertoire

Foto: David Caycedo

Detaljer

Dato:
16. juni
Tid
11:15 - 12:45
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Scenehuset
Bogstadveien 59
Oslo, Oslo 0366
+ Google-kart
Støttet av