Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vogue Fem

2. april @ 10:30 - 12:00

Event Series Event Series (See All)

med Tormod Skår Midtbø

Klassebeskrivelse:
Vogue Fem er en dansestil og ballroom-kategori som oppstod sent på 80-tallet i Harlem, New York. Melaninrike transkvinner og andre skeive individer som levde i eksil fra storsamfunnet samlet seg på gata, i ballsaler og på nattklubber, og konkurrerte blant annet i den hyperstiliserte og ekspressive dansestilen. I Vogue Fem leker utøveren med musikalitet og overdreven femininitet gjennom de fem grunnelementene “hands performance”, “floor performance”, “catwalks”, “duckwalks” og “spins and dips”. Tora legger vekt på utveksling, sosialt samvær og improvisasjon i sine klasser, og vil på en trygg måte utfordre deltakerne til å “føle seg selv” hemningsløst så snart musikken fyller rommet.

Ettersom stilen opprinnelig ble skapt av og for QTBIPOC forventes det at deltagere på klassen gjør sitt ytterste for at dansesalen oppleves som et SAFE(R) SPACE.

Det er mulig for individer innenfor QTBIPOC-paraplyen å delta uten høyere danseutdannelse, og uten å være registrerte medlemmer av PRODA, med en klasseavgift på kr. 75,-

Detaljer

Dato:
2. april
Tid
10:30 - 12:00
Series:
Kategori for Arrangement:

Sted

PRODA Oslo
Marstrandgata 8
Oslo, Norge
+ Google-kart
Støttet av