Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Steppdansworkshop

7. mai @ 09:30 - 15:30

med Anneli Moe, Janne Eraker og Håkon Sigernes
1 dag – 3 klasser – 3 pedagoger – 3,5 timers steppintensiv – samtale om steppdansscenen  


I samarbeid med Musikkteaterforum i Creo arrangerer PRODA igjen Steppdansworkshop med tre av våre ledende steppdansere. Du får mulighet for en steppintensiv med hele 3,5 timer steppdans i løpet av én dag, samt en oppdaterende samtale om hva som rører seg på steppdansscenen i Europa og USA.  

Klassene deles inn i to nivåer: Nivå 1 og Nivå 2
Nivåene går parallelt slik at alle uansett nivå vil få klasser med alle de tre kursholderne.

• Nivå 1 – for dem med mindre erfaring med steppdans. Hovedfokuset vil være grunnleggende teknikk og stepptrinn, og det vil jobbes med å bygge et solid steppteknisk grunnlag.
• Nivå 2 – for dem som har trent en del stepp tidligere. Det vil jobbes med koreografisk materiale, slik at fokuset for klassen blir å innstudere en koreografi.  

 

Klokkeslett Pedagog Nivå
10.00 – 11.10  Annelie Moe  Nivå 2
10.00 – 11.10  Håkon Sigernes  Nivå 1
11.10 – 11.20 Pause  
11.20 – 12.30  Janne Eraker  Nivå 1
11.20 – 12.30  Håkon Sigernes  Nivå 2
12.30 – 13.00 Lunch  
13.00 – 13.45 Felles samtale Alle samlet
13.45 – 14.00 Pause  
14.00 – 15.10 Anneli Moe  Nivå 1
14.00 – 15.10 Janne Eraker  Nivå 2
 

 

Dato/tid:  7. mai 2023  kl. 10.00 – 15.30

Sted: West End Studios, Stavangergata 42, 0467 Oslo.
Pris for MTF/Creo/PRODA: kr. 250,-
Pris for andre: kr. 550,-
Max antall: 15 på Nivå 1 / 20 på Nivå 2
Påmelding her deltager.no  
Påmelding er bindende. Kursavgift blir ikke refundert ved avmelding.

 


Om kursholderne:

Håkon Sigernes er utdannet ved Millennium Performing Arts og Guildford Conservatoire i London, og er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen. Håkon har startet kompaniet Steppoetene, som turnerer i DKS med forestillingen Stepp meg et Dikt. I steppdanskollektivet Stepperiet jobber han med improvisasjon sammen med Janne Eraker og flere profesjonelle steppdansere og improvisasjonsmusikere. Håkon hadde steppekoreografien på Singin’ In the Rain på Folketeateret i 2017. I tillegg har Håkon lang erfaring som steppdanspedagog ved bl.a. MTF, Bårdar Akademiet, Musikkteaterhøyskolen og Tickletoes. Håkon har medvirket i musikalproduksjoner som Les Misérables, Mary Poppins, De tre musketerer, Annie, My Fair Lady, Spamalot, Hair, Chicago, The Producers, A Chorus Line og Cats.

Janne Eraker er en steppdanser basert i Norge, aktuell med solo-albumet Movements for Listening i hele 2023. Hennes røtter er på flere steder: født i Tyskland, oppvokst i Norge, utdannet og stiftet familie i Nederland. Dansen hennes har også mange røtter; fra Balkansk folkedans, innom konkurransedansing, musikaler, til studier i samtids- og moderne dans, og nå steppdans. Janne er fascinert av steppdansens klang, og har lenge brukt den til å lage musikk. Hennes arbeid spenner fra improviserte konserter til koreograferte forestillinger, og hun samarbeider med kunstnere fra mange felt. I 2022 ga hun ut sitt første album Gol Variations med trioen One Small Step. Hun danser også i Sebastian Weber Dance Company, basert i Tyskland. I tillegg driver Janne Dansens Haus, et studio for dansekunstnere fra det frie feltet i Oslo.  

Anneli Moe har jobbet som profesjonell steppdanser i en årrekke, både i inn- og utland. Som utøvende scenekunstner i samarbeid med forskjellige musikere og artister, men også med sitt nye kompani Oslo Tap Crew, som er en satsning på nye, unge talenter. Hun arbeider også som skapende scenekunstner, blant annet som steppdanskoreograf for flere av de norske teatrenes musikaloppsetninger. Hun jobber også som faglærer i steppdans ved Fagskolen Kristiania, avdeling Bårdar. Annelis langsiktige mål er å løfte kunnskap og kompetanse om steppdans i kulturbransjen og blant dagens unge dansere, slik at steppdans som fag og kunstform til større grad kommer til sin rett.

Detaljer

Dato:
7. mai
Tid
09:30 - 15:30
Kategori for Arrangement:

Sted

PRODA Oslo
Marstrandgata 8
Oslo, Norge
+ Google-kart
Støttet av