Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Panelsamtale

16. juni 2022 @ 19:00 - 20:00

16. juni vil Oslo Jazzdansfestival avholde to workshops og en panelsamtale i samarbeid med PRODA Profesjonell Dansetrening.

Klikk her for å sikre deg billett til panelsamtalen.

Sigurd K. Roness og Anneli Moe vil avholde hver sin workshop med hver sin stil og form innen jazzdansen, – en med mer samtidig lyrisk jazz og én med steppdans som bl.a. fokuserer på improvisasjon og det rytmisk-musikalske uttrykket. De vil også være representert i panelsamtalen samme dag, sammen med dansekunstner, pedagog og koreograf Isabell Gisselgård fra M Art Lab.

Disse tre vil til sammen representere ulike aldre, kjønn og dansestiler innen det norske jazzdansmiljøet. I panelsamtalen vil vi være opptatt av det frie jazzdansfeltet under covid. Hvordan opplevdes dette av danserne? Hvilke erfaringer gjorde de seg som profesjonelle dansekunstnere, og hva er visjonene for fremtiden? Har de endret seg i takt med pandemien? Og hvordan bør jazzdanseren navigere i det frie feltet fremover?

Daglig leder i PRODA, Michelle Flagstad, vil også delta i panelsamtalen.

Billett til panelsamtalen koster kr 50, sikre din plass ved å kjøpe billett her: https://swaypayment.com/promote/oslo-jazzdansfestival/ojdf–proda-panelsamtale-hvor-gr-veien-videre-for-jazzdansen

Detaljer

Dato:
16. juni 2022
Tid
19:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:

Sted

PRODA Oslo
Marstrandgata 8
Oslo, Norge
+ Google-kart
Støttet av