Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Introduksjonskurs til Excel og budsjettering (digitalt!)

30. august @ 10:00 - 15:30

|Recurring Arrangement (See all)

One event on 30. august 2022 at 10:00

Kurset er en a-b-c-innføring i EXCEL, som er strukturert rundt den praktiske oppgaven å utarbeide et lekkert produksjonsbudsjett basert på en kunstnerisk ide og med utgangspunkt i Kulturrådets budsjett mal. Vi diskuterer prosjektformatet, budsjett som redskap og hvordan oversette en kunstnerisk ide til hensiktsmessige tall. Hele kurset tar inngang fra et kunstnerperspektiv. Målsetning for kurset er at du får en bedre budsjett – og økonomiforståelse for prosjekter som kan konkret brukes i søknader og i dine fremtidige prosjekter.

Kurset tar for seg utarbeidelsen av en finansieringsplan og utforsker flere måter å skaffe penger på. Vi snakker sponsorer, samarbeidspartnere, egeninnsats, billetter, crowdfunding og residenser som en del av prosjektets gjennomføringskraft. Del to av kurset tar for seg hvordan du holder kontroll pengene i prosjektperioden, og inneholder mange nyttige tips. Hvilke risikoer har en scenekunstproduksjon og hvordan behandler du disse uten panikk?

Kurset er åpent for alle i kultursektoren.

Påmelding via SKUDAs nettsider.

Digital plattform
– Kurset gjennomføres på digital plattform og krever god/stabil internettlinje (gjerne kablet internett hvis mulig).
– Kursdeltakerne må ha egen PC/MAC med Excel tilgjengelig.
– Har du tilgang på 2 skjermer/digitale enheter som er koblet sammen, kan dette være en fordel med hensyn til mengden filer som skal benyttes under kurset. (Ikke et krav for deltagelse).
– Alle påmeldte vil motta en digital møtelenke/invitasjon på mail fra kursholder før kursstart.

Kursholder: Rudi Skotheim Jensen er ansatt ved Skuespiller- og danseralliansen som fagkonsulent. Jensen er utdannet innen regi ved ESAC i Brussel, skuespiller ved Akademi for Scenekunst samt har en BA fra handelshøyskolen BI som markedsøkonom. Jensen sitter i ulike tilskuddskomitéer og har jobbet i over ti år med scenekunstproduksjoner, for et internasjonalt marked. Selv sier han at like godt som han liker kunst, liker han tall – spesielt tallene som blir til kunst.

Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere:
«Jeg kjente en mestringsfølelse etter dagene, og budsjett var plutselig noe jeg kunne forholde meg til. Bare det å lære et budsjettoppsett var nytt for meg. Det var intensive dager der kursholder stilte krav på en vennlig og trygg måte og alle spørsmål fikk plass. Jeg kjente mestring fra å sitte helt blank første timen, til at vi kunne lage et oppsett, mikse og trikse to regneark, og gjennomføre oppgaver i å oppsøke ulike steder å søke penger. Kursholder delte alt av tanker, hvordan det helt konkret bør se ut, hvordan skaffe penger, andre steder man kan søke hos for å finansiere et fullt budsjett.»

Dersom du er PRODA-bruker og får plass på kurset, kan du fylle ut følgende skjema for redusert kursavgift: https://forms.gle/JNmQSY9Cwt5BhWYe6
Kursavgift reduseres med kr 200, slik at kursavgiften blir totalt kr 300 å betale.
Frist for å fylle ut skjemaet: 28. august 2022

 

Kurset er et samarbeid mellom Norsk Skuespillersenter, CREO og PRODA profesjonell dansetrening

Detaljer

Dato:
30. august
Tid
10:00 - 15:30
Hjemmeside:
https://skuda.no/kurskatalog/frontcoursereg?crs_id=217

Sted

PRODA Oslo
Marstrandgata 8
Oslo, Norge
+ Google-kart
Støttet av