Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Dansens Hus workshop med Yaniv Cohen

14. november @ 10:00 - 12:00

Dansens Hus workshop med Yaniv Cohen

Denne workshopen bygger på Yaniv Cohens nye forestilling, I work with the potential that I might be a dog (forkortet DOG), og hans arbeidsmetoder gjennom de siste årene.

Vi vil rette oppmerksomheten mot den intrikate forbindelsen mellom det mentale og det fysiske, og ta i bruk ulike disipliner og personlige talenter. Fokuset vil være å skape en synergi mellom de tekniske ferdighetene og selvet, den ytre estetikken og de indre følelsene, og den bevisste intensjonen bak uttrykket vårt.

• Cohens nye verk I work with the potential that I might be a DOG  har urpremiere og vises på Dansens Hus 12. – 15. desember 2024.
Cohens arbeid utforsker menneskets grunnleggende ønske om å kommunisere og samspillet mellom personlig ansvar og samfunnets normer. Hans reise med ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) har vært både en personlig og kunstnerisk utforskning. Da Cohen vokste opp med ADHD, opplevde han på nært hold kompleksiteten i “maskering” – forsøket på å skjule symptomene for å tilpasse seg samfunnets normer. Denne personlige erfaringen har påvirket hans kunstneriske retning, der han utforsker ADHD og hypersensitivitet, ikke bare som utfordringer, men også som sterke drivkrefter for kreativitet.

Les mer om forestillingen på Dansens Hus her.
Les mer om Yaniv Cohen her.

Foto: Antero Hein

Workshopen er gratis og åpen for PRODAs brukere. Den krever ikke påmelding.Workshopen er et samarbeid mellom Dansens Hus og PRODA og er også endel av Dansens Hus PRO-program. Les mer om Dansens Hus PRO her.

Detaljer

Dato:
14. november
Tid
10:00 - 12:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

PRODA Oslo
Marstrandgata 8
Oslo, Norge
+ Google-kart
Støttet av