Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Dansens Hus/ PRODA Koreografi workshop med Lisa C. Bysheim og Katrine Patry

25. april @ 10:00 - 12:00

Koreografi Workshop
med Lisa Colette Bysheim og Katrine Patry

I workshopen vil vi undersøke oppgaver og metoder som vi bruker i prosessen frem mot forestillingen Blue Carousel. Gjennom improvisasjons oppgaver forsøker vi å bevege oss mellom det absurde og forventningsfulle. Vi arbeider med repetisjon og insistering som et koreografisk virkemiddel. I workshopen blir det forsøk på å skape spektakulære øyeblikk for å utforske makt og forførelse.
Workshopen ledes av Lisa og Katrine på engelsk.

 

Workshopen er et samarbeid med Dansens Hus.
Lisa Colette Bysheim og Katrine Patry har premiere på Dansens Hus med forestillingen Blue Carousel 6. til 9. juni 2024.

Blue Carousel er en satire om forførelse. Et maktspill av forventninger og assosiasjoner, som kollapser og kulminerer i en serie av transformasjoner. Bysheim og Patry arbeider med humor og repetisjon som et koreografisk grep for å kommentere på hvordan kroppen blir sett på, objektivisert og kategorisert.

I en granskning av fremstillinger av den forførende kroppen, med humor og fuglers paringsdans som utgangspunkt, fordyper de seg i øyeblikk av det altoppslukende. De hengir seg, vrir på og trosser forventninger gjennom lag av fiksjon. De byr på myke og uforutsette konfrontasjoner mens insisterende bevegelser veves sammen med teknomusikk. Forestillingen beveger seg mellom det absurde og forventningsfulle, samtidig som den dekonstruerer binærene av det maskuline og feminine.

Les mer om Blue Carousel her.

Foto: Dev Dhunsi

Detaljer

Dato:
25. april
Tid
10:00 - 12:00
Kategori for Arrangement:

Sted

PRODA Oslo
Marstrandgata 8
Oslo, Norge
+ Google-kart
Støttet av