Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Ballett

16. august @ 10:30 - 12:00

Event Series Event Series (See All)

med Camilla Spidsøe

Beskrivelse av klasse:
Min karriere som danser er ekstremt variert og med store kontraster. Hovedfokus er på ballett som min mest brukte teknikk og treningsform , men sterkt påvirket av min egen personlige stil og signatur som er en fusion av alt jeg har gjort. Selv om jeg har ballett som hoved trening , er det stort sett moderne dans / samtids dans jeg utfører på scenen.

Fra livet som danser i Carte Blanche i Bergen til å være solist i operaen har det gitt meg så mye erfaring i bevegelses mønster og mine ballettklasser er inspirert av hvordan jeg selv danser på scenen og samtidig med små element av yoga som sniker seg inn mellom øvelser.

Jeg er opptatt av at vi hele tiden får bevege overkropp og armer like mye som bena og fokuserer på hvor langt vår kropp kan gå i forskjellige små og store vinkler og sirkler med våre ledd. For meg er all dans en helhets opplevelse og tilstedeværelse, hvor jeg inspirerer til å finne kraften og lidenskapen inni oss for så å la det sitre ut av kroppen. Jeg er også nøye med at alle er vi forskjellige i vår fysikk, og at i stedet for å prøve å kopiere en satt teknikk, så finner vi vår egen personlige måte å utføre teknikken og bevegelsene. Profesjonelle klasser er spesielt inspirerende for meg , da jeg kan dele direkte mine erfaringer med dere som også har mye kunnskap. Jeg vil si at klassene mine er veldig fysiske og organiske i sin oppbygging slik at kroppen vår blir åpen og sterk.

 

Detaljer

Dato:
16. august
Tid
10:30 - 12:00
Series:
Kategori for Arrangement:

Sted

PRODA Oslo
Marstrandgata 8
Oslo, Norge
+ Google-kart
Støttet av