Nikolai Nypan (Niwin)

Nikolai Nypan (Niwin) er en oslobasert musiker, DJ, produsent, komponist og danser. Nikolai Nypan komponerer, produserer og spiller Soul, Hip-Hop, Funk, R&B og House. Niwin har også produsert musikk for norske artister som bla. Maria Lotus, Kevzta, AVGVSTVS, Ehi m.fl. for hvem han også jobber som musiker og DJ under konserter. I tillegg til å jobbe som utøvende musiker med andre artister, utgir han egen musikk under navnet Niwin. Han har også komponert musikk til en rekke danseforestillinger med dansekompanier som Deep Down Dopeizm, Kari Hoaas kompani, for koreografiduoen Chriz Nypan og Jens Trinidad, Naghelhus Schia Kompani, koreograf Sandra Gerecke og koreograf Ronald Belaza. Verken har blitt spilt på scener som Bærum kulturhus, Dansens hus, Marmorsalen på sentralen m.fl. Nicolai Nypan har også produsert musikkverker til dansensdager festivalen i en rekke år. For mer informasjon sjekk ut www.niwinmusic.no Han er en del av konseptet MUD sessions Oslo som arrangerer klubbkvelder en gang i måneden. MUD Session er et klubbkonsept hvor dansegleden og rytmetung musikk står i sentrum. Niwin har spilt på ulike utesteder i Oslo, på dansebattles, live under danseforestillinger og en rekke konserter. Nikolai Nypan jobber også som DJ og musiker for artister under konserter.

Niwin:
Niwin is a DJ and producer from Oslo. He is one of the founders of MUD Session Oslo,
where he also is a resident DJ, he already has a good foothold in the house scene.
In addition to being a DJ, he also works as a music producer and sound engineer. He is
passionate about music and dissemination of music. Niwin Music has produced music
for several stage productions and artists such as Maria Lotus and Kevzta etc.
He has already played at clubs like The Villa, Dattera Til Hagen, Jaeger Oslo, Revolver,
Uhørt, Blå, Ingensteds, Oslo Camping, Sentralen, SALT art & music, Kulturhuset,
Dansens Hus, Melahuset, and has had the pleasure of warming up for artists such as
Andreas Saag (SE) and Lay-Far (RU), Crackazat (SE/UK), Marc de Clive Lowe (US)
and Atjazz (UK).
Niwn has staked his claim on the dance floor with the MUD collective as one of two
resident DJs.