Mikkel Maanum

Mikkel er utdannet danser og skuespiller ved Bårdar Akademiet og Bårdar International. Etter endt utdanning har han medvirket i en rekke produksjoner bl.a. «En Midtsommernattsdrøm» (Brottet Amfi) «Snøfall» (Oslo Nye Teater), «Grease» (Chateau Neuf, DnB Arena (Trondheim Spektrum) Kilden (Kristiansand), «Skatten på Sjørøverøya» (Chateau Neuf) “We Will Rock You” (Oslo Spektrum) 
Som koreograf har Mikkel jobbet med produksjoner som «Lysglimt i mørke» (Brottet Amfi), «Hvem skal trøste Knøtte» (Oslo Nye Teater, Trikkestallen), «I Blanke Messingen» (Sarpsborg Scene), «Kristin Lavransdatter» (Akershus Festning), “Pippi Langstrømpe” (Sarpsborg) samt hatt regi og koreografi på en rekke produksjoner ved Bårdar Akademiet. For øyeblikket er Mikkel regiassistent på “The Bodyguard The Musical” (Chateau Neuf), til høsten skal han ha koreografi på “Teigen 75 år” (Oslo Spektrum) og Båtshowene (Color Fantasy). Mikkel har siden endt utdanning undervist i Theater Jazz og Musikaljazz. 

Foto: Charlotte Brænna