Timeplanen for våren 2024 er klar!

Det har vært en aktiv høst med 123 klasser og arrangementer med 45 ulike kurs- eller workshopholdere og hele 2400 deltagere!

Nå er det bare å glede seg til våren!

Det blir mange klasser og flere workshops enn ellers. Pedagoger og kunstnere som vil dele og inspirere på PRODA våren 2024 er:
Henni Olsen, Daniel Sarr, Maria Ferguson Rønningen, Kristian Vindenes, Camilla Tellefsen, Tormod Skår Midtbø, Marikken Heitkøtter Bratlie, Lisbeth Sandnes Espeland, Maria Wulcan, Arlene Wilkes, Camilla Spidsøe, Sissel Aarseth, Therese Skauge, Kristian Alm, Yoshifumi Inao, Matias Rønningen, Trude Støvind, Hilde Ingeborg Sandvold og Oliver Sale.

Vårens mange workshops:
I PRODAS egen regi blir det workshop med Natalie Vik, Jo Strømgren, Nora Lønnebotn Svendsgård, WALK Dance Company og Daniel Sarr.
I samarbeid med Dansens Hus blir det workshop med Janne-Camilla Lyster, Geir Hytten, Jonas Øren, Lisa Collette Bysheim og Katrine Patry. I tillegg blir det workshop med Kristin Ryg Helgebostad og Melanie Fieldseth i samarbeid med Souls Sessions Encounters 2024.

Uke 7 blir det flere internasjonale workshops i samarbeid med ICE HOT Oslo.
Tre unike workshops over to dager arrangeres med Theresa Gustavsson (SE) , Philip Berlin (SE), og Leah Katz og Leah Marojevic som er dansere i Jefta Van Dinthers “Unearth” (SE). Alle kunstnere vil gjøre workshops relatert til verk presentert under festivalen.

Uke 9 blir igjen en uke med Sustainable Dance Training, et nordisk utvekslingsprosjekt støttet av Nordisk Kulturfond. Dorte Bjerre Jensen kommer fra København. Det blir en hel uke med utgangspunkt i hennes arbeid med kontaktimprovisasjon.

Mot slutten av semesteret vil vi igjen samarbeid med Oslo Jazzdansfestival med klasser, workshop og panelsamtale.

Foto: Lars Opstad fra Afro-fusion klasse med Freddy Milanya i samarbeid med CODA International Dance Festival høsten 2023