Høstens timeplan

På tampen mot sommerferie kan PRODA vise til at det i våres er gjennomført 130 klasser og arrangementer med 40 ulike kursholdere som har delt sin kunnskap med hele 2600 deltagere!

Det er bare å glede seg til høsten – timeplan er klar. Følgende pedagoger og kunstnere vil berike PRODAs fagprogram:
Martin Slaatto, Ingeborg Dugstad Sanders, Maria Terese Endahl-Høgåsen, Elen Øyen, Sebastian Tjørstad, Nasser Mhende, Jean-Baptiste Baele, Ulf Nilseng, Amund Ulvestad, Eivind Seljeseth, Ingrid Berger Myhre, Dimitri Jourde, Jens Jeffry Trinidad, Ronald Belaza, Freddy Milanya, Shirley Langhelle, Benedicte Lütken, Gard Hjertaas Bjørnson, Patrick Terndrup, Kristin Berg, Miguel-Angel Fernandez, Camilla Spidsøe, Sissel Aarseth, Therese Skauge, Kristian Alm, Eugenie Skilnand, Robert Hewitt, Ines Belli, Linda Blomqvist, Vera Nevanlinna, Hilde Ingeborg Sandvold / Oona Doherty kompani, Naomi Fall/ Amala Dianor kompani.

Vi har kunnet utvide det kunstneriske tilbudet og øke antall arrangementer blant annet på grunn av gode samarbeid med CODA Oslo International Dance Festival 2023, Dansens Hus, SANS – Senter for Dansepraksis, Dans Sørøst-Norge/Bærum Kulturhus, MERGE Norge, Panta Rei Danseteater, Musikkteaterforum i Creo og SKUDA. I tillegg vil høsten preges av et større nordisk samarbeid og utveksling, Sustainable Dance Training, med våre søsterorganisasjoner i Norden; Danscentrum Stockholm (SE), Dansehallerne (DK) og Tanssille ry (FI).

Foto: fra Dansens Dager klasse med Rina Rosenqvist arrangert av Danseinformasjonen og PRODA
Fotograf: Mariama Njai