Samtidsdans mot sommeren

KLASSER: DIMITRI JOURDE – ORI FLOMIN – KENNETH BRUUN CARLSON

Dimitri Jourde, 11. – 13. april kl. 09:00 – 10:30
Rett etter påske er det samtidsdans med Dimitri Jourde (se bildet).
Med bakgrunn i sirkus og omfattende internasjonalt arbeid med dans underviser Dimitri klasser som fokuserer på gulvarbeid med oppvarming for å forberede kroppen for dette arbeidet.
Dimitri har blant annet hatt lange flerårige samarbeid med kompanier/ koreografer som François Verret, Zero Visibility Corp., Martin Zimmerman og Sidi Larbi Cherkaoui.  
Kun tre klasser!

Ori Flomin, 22. – 26. mai kl. 09:00 – 10:30
Ori vil undervise daglige klasser, mandag til fredag i uke 21.
Israelske Ori har hatt base i NYC, men hans koreografiske og pedagogiske virksomhet er ettertraktet «all around the globe». Han underviser regelmessig bl.a. på PARTS, Impulstanz, London Contemporary School, Sasha Waltz, Movement Research.

Kenneth Bruun Carlson30. mai – 1. juni kl. 09:00 – 10:30
Kenneth har omfattende kunstnerisk virksomhet og undervisningspraksis og har arbeidet med Cullberg-balletten, Helsinki Dance Company, Kenneth Kvarnström & co, Gunnilla Heilborn, Helen Franzen, Rachel Tess med flere.

Kenneths klasser er del av en ny satsing, «PRODA NETTVERK», der PRODA Oslo henter inn dansekunstnere og pedagoger med unik kompetanse fra andre steder i landet, og på den måten skape nettverk og deling av kompetanse på tvers av regioner i landet vårt. Kenneth er «hentet inn» fra Nord-Trøndelag. Kun tre klasser – benytt anledningen!

INTERNASJONALE WORKSHOPS:

Fighting Monkey Workshop 17. – 21. april
Få plasser igjen! Påmelding her:
I uke 16, i samarbeid med SKUDA, arrangeres workshop med Natalia Pieczuro i Fighting Monkey praksis. Gjennom improviserte strukturer og metoder vil man i workshopen få mulighet til å utvide forståelsen av de underliggende prinsippene for menneskelig bevegelse. Hvordan stress eller press også påvirker vår oppfatning, atferd og handlinger og hvor tilpasningsdyktig man er i komplekse situasjoner – og anvende dette som katalysator for å utvikle bevegelseskvaliteter og kreativ variasjon.

Workshop “The Prepared Body” med Debora Hay
I samarbeid med SKUDA og KHIO arrangeres i uke 19 workshop med legendariske amerikanske Deborah Hay. Workshopen er fullbooket.

Foto: Dimitri Jourde i (im)possible
Koreografi/ Produksjon: Ina Christel Johannessen/Zero Visibility Corp.
Fotograf: Erik Berg