Kristin Berg

Kristin Berg er utdannet fra Bårdar Akademiet og har siden 1999 jobbet som danser, musikalartist og pedagog. Hun har i tillegg utdannelse fra PPU KHIO. Hun er også Pilates instruktør, Yin Yoga instruktør og Teacher Training Intensive med Lisa Howell. Hun underviser til vanlig ved Fagskolen Kristiania, avd. Bårdar.

Kristin har jobbet i mange år som utøvende danser og musikalartist i inn og utland.
Hun har danset i Bårdar Danseteater med forestillinger som Swing That Jazz, Jazz on Jazz og The Dancing Man – a tribute to Fosse.
Kristin elsker Fosse stil og har jobbet med og assistert Chet Walker, og Dana Moore.

Kristin har vært utøver i musikaler som bl.a. My Fair Lady, Hair, La cage aux Folles, Spamalot, Frendelaus, Grease, Cabaret og Chicago m.m. Hun har hatt roller som Bombalurina i Cats, Brooke Wyndham i Legally Blonde og Sheila i A Chorus Line.