Workshopsamarbeid CODA

I forbindelse med CODA’s jubileumsfeiring og festival, arrangerer CODA og PRODA i samarbeid to unike workshops som følger festivalens fokus på inkluderende dansekunst– en ambisjon om å flytte grensene for dans og vise hvilke muligheter som bor i en dansende kropp.

12. og 13. oktober: Workshop med Janina Rajakangas med dansere
Metodene du trenger for å skape en inkluderende praksis
Workshopen til finske Janina Rajakangas og danserne Rinja Sartolahti og Aino Laine fokuserer på metodene du trenger for å skape en inkluderende praksis. De har lenge eksperimentert og arbeidet med inkluderende koreografiske strukturer. I denne skreddersydde workshopen for CODA-festivalen får deltakerne et unikt innblikk i dette viktige arbeidet og erfaringer de har gjort seg.

Les mer om workshopen, Janina Rajakangas, tid, sted samt link til påmelding på PRODA sine hjemmesider her.

14. oktober: Workshop med Marc Brew 
Marc Brew er en anerkjent koreograf med funksjonsvariasjon. Fra sitt unike perspektiv og ferdighet i inkluderende praksis bruker Marc klare visuelle bilder, beskrivelser og demonstrasjoner i undervisningen sin. Gjennom sine undervisningsmetoder gjør han det mulig for danserne å tenke selv og bruke læren hans til det beste de kan gjøre. Marc underviser en release-basert klasse og workshop. Hans «can do»-tilnærming i timene fokuserer på fortsettelsen av energi og flyt i og rundt kroppen, gjennom å se på lengde, linje, plassering og tilpasning.

Workshopen har begrenset antall plasser og krever påmelding.
Les mer om workshopen, Marc Brew, tid, sted samt link til påmelding på PRODA sine hjemmesider her.

Foto av Marc Brew: Maurice Ramirez
Foto av Jania Rajakangas: Jenni Pystynen