Timeplan høsten 2022

Høstens timeplan er lansert! Vi ser frem til en spennende og innholdsrik høst med flotte pedagoger og kursholdere. Klasser og workshops er publisert på proda.no/timeplan – vi har flere samarbeid på blokka som vi gleder oss til å fortelle mer om, og oppfordrer alle til å sjekke innom timeplanen på nett jevnlig, for å få med siste nytt om fagtilbudet. PRODA Oslo er på Instagram @prodaoslo, her oppdaterer vi fortløpende om endringer og oppdateringer i fagtilbudet. Vi er også tilgjengelige på Facebook.

Tasting menu uke 33-34

PRODA Oslo starter opp etter sommeren 15. august, og de to første ukene av semesteret gir en liten forsmak på noen av de som har klasser seinere på høsten, med en god blanding av pedagoger som har undervist hos oss tidligere, og noen som er her for første gang. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen, til både gamle og nye PRODA-brukere!

Kurs og seminarer i august

Vi forsetter det gode samarbeidet på tvers av scenekunstfeltet, og den 24. august inviterer vi til Kræsjkurs for ferske scenekunstnere på Vega Scene, i samarbeid med Skuespilller- og danseralliansen (SKUDA), Musikkteaterforum i Creo og Norsk Skuespillersenter. Målet for dagen er å gi deltakerne er orientering om arbeidslivet, hvilke muligheter som finnes, hvilket rettigheter man har og hvor man kan henevende seg for å finne mer infomasjon. Det blir panelsamtaler, mingling og presentasjoner – vi gleder oss til inspirasjon og motivasjon til å gå høsten i møte! Mer info finner du her.

Vi er også med som samarbeidspartner på Introduksjonskurs til Excel og budsjettering, som foregår digitalt 29.-30. august, og ledes av Rudi Skotheim Jensen, fagkonsulent i SKUDA. Dette kurset egner seg både for de som er nyutdannede, og for de som ønsker seg en oppdatering og konkret innføring i ulike måter å jobbe med økonomi på i møte med kunstneriske prosjekter. Påmelding til kurset finner du på SKUDAs nettsider.

Vi ønsker alle en god sommer, og gleder oss til en fin danse-høst!