Digitalt kurs i Excel og budsjettering

29.-30. august leder Rudi Skotheim Jensen oss gjennom to dager med Excel og budsjettering! Sammen med CREO og SKUDA er vi medarrangører på dette fine introduksjonskurset, og oppfordrer alle til å gå høsten i møte med en innføring, eller kanskje bare en oppfrisking, på finansieringsplaner, budsjettmaler, prosjektformatet og innspill til planlegging i møte med tall og regneark!

Om kurset
Kurset er organisert som en a-b-c-innføring i EXCEL, som er strukturert rundt den praktiske oppgaven å utarbeide et lekkert produksjonsbudsjett basert på en kunstnerisk ide og med utgangspunkt i Kulturrådets budsjett mal. Vi diskuterer prosjektformatet, budsjett som redskap og hvordan oversette en kunstnerisk ide til hensiktsmessige tall. Hele kurset tar inngang fra et kunstnerperspektiv. Målsetning for kurset er at du får en bedre budsjett – og økonomiforståelse for prosjekter som kan konkret brukes i søknader og i dine fremtidige prosjekter.

Kurset tar for seg utarbeidelsen av en finansieringsplan og utforsker flere måter å skaffe penger på. Vi snakker sponsorer, samarbeidspartnere, egeninnsats, billetter, crowdfunding og residenser som en del av prosjektets gjennomføringskraft. Del to av kurset tar for seg hvordan du holder kontroll pengene i prosjektperioden, og inneholder mange nyttige tips. Hvilke risikoer har en scenekunstproduksjon og hvordan behandler du disse uten panikk?

Kurset er åpent for alle i kultursektoren!

Trykk her for påmelding via SKUDAs nettsider.

Om kursholder
Rudi Skotheim Jensen er ansatt ved Skuespiller- og danseralliansen som fagkonsulent. Jensen er utdannet innen regi ved ESAC i Brussel, skuespiller ved Akademi for Scenekunst samt har en BA fra handelshøyskolen BI som markedsøkonom. Jensen sitter i ulike tilskuddskomitéer og har jobbet i over ti år med scenekunstproduksjoner, for et internasjonalt marked. Selv sier han at like godt som han liker kunst, liker han tall – spesielt tallene som blir til kunst.

Redusert kursavgift for PRODA-brukere
Dersom du er registrert PRODA-bruker og får plass på kurset, reduseres kursavgiften med kr 200, slik at du kun betaler kr 300. Fyll ut følgende skjema for redusert kursavgift innen 28. august 2022:

https://forms.gle/JNmQSY9Cwt5BhWYe6