Ansettelse fagansvarlig

PRODA har i samarbeid med Kulturmeglerne gjennomgått hvordan stiftelsen bør drives videre for å oppfylle formålet best mulig. Prosessen har blant annet omfattet etablering av nye arbeids- og ansvarsområder for administrasjonen og utlysning av denne stillingen. Rekrutteringsprosessen har vært åpen og grundig, og vi er glade for at Cecilie Lindeman Steen har takket ja til stillingen som fagansvarlig. Hun starter i jobben i august og vi gleder oss stort til å ha henne med i administrasjonen til PRODA.

Om Cecilie Lindeman Steen
Cecilie er utdannet fra Statens Balletthøgskole (Khio), danselinjen i 1985 og har arbeidet som dansekunstner siden da, hovedsakelig knyttet til det frie scenekunstfeltet, med unntak av bl.a. to år i Carte Blanche. Cecilie har foruten egne prosjekter samarbeidet med et bredt spekter av koreografer og andre kunstnere og hatt omfattende nasjonal og internasjonal turnévirksomhet. Siden studietiden har hun hatt et nært samarbeid med Ina Christel Johannessen og de siste årene har hun bl.a. arbeidet med Kristina Gjems, Mia Habib, Shanti Brahmachari, Field Works og Janne-Camilla Lyster.

Cecilie underviste og var førsteamanuensis i Samtidsdans på KhiO fra 2009 – 2015. Hun har også utdannelse i kunst-og kulturformidling fra HiT, har lang erfaring som produsent og har hatt flere verv og styreverv, bl.a. i Norsk Kulturråd, UD/STIKK, NoDa, SKUDA og Dansearena nord (Davvi Senter for scenekunst). Hun er del Noreveien utøverfelleskap på Montebello Kulturhus.
Cecilie har selv tatt klasser på PRODA helt siden oppstarten i 1988 (Gratis Daglig Trening) og gleder seg til å ta fatt med arbeidet som fagansvarlig.

Vi gratulerer Cecilie med stillingen og ser frem til godt samarbeid.

Foto: Tale Hendnes