Patrick Terndrup

Patrick er utdannet fra Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet Fredericia i 2012, og har siden medvirket i flere produksjoner i Danmark, blant annet: KINKY BOOTS og THE BOOK OF MORMON på Det Ny Teater og DISNEY’S TARZAN THE MUSICAL, RINGEREN FRA NOTRE DAME, DEN LILLE HAVFRUE OG ALADDIN på Fredericia Teater. Utover det har han medvirket i HAIRSPRAY og DIRTY DANCING i Tivoli og FLASHDANCE, SATURDAY NIGHT FEVER og GREASE hos The One And Only Musicalteater. Patrick har mottatt Reumerts Talentpris i 2014 for hans rolle som Igor i YOUNG FRANKENSTEIN. 

Utover det å stå på scenen jobber Patrick som underviser og koreograf, og har koreografert produksjoner som: CABARET, SATURDAY NIGHT FEVER, THE SOUND OF MUSIC, FOOTLOOSE og GREASE. Han var også instruktørassistent/ Koreografassistent på AMERICAN IDIOT på Østre Gasværk i Danmark.

Patrick medvirker for tiden i Moulin Rouge som har premiere på Chateau Neuf 30. august.