Åpen Prøvedans 2022

Vi inviterer til åpen prøvedans – en møteplass for utøvere, skapende dansekunstnere og koreografer.

Når: 10. september, fra kl. 09:00-17:00. 
Hvor: Rom for dans, Marstrandgata 8.

BAKGRUNN FOR ARRANGEMENTET
Åpen prøvedans 2022 er vårt forsøk på et nytt audition-format. Åpen prøvedans har i en årrekke blitt arrangert av PRODA, Norske Dansekunstnere og Dansens hus, sist arrangert i 2016. I år forsøker vi en gjenoppstandelse av konseptet, men i ny drakt. Konseptet audition/prøvedans er et omdiskutert format, vi vil likevel forsøke å finne formater hvor feltet møtes og nye forbindelser kan skapes. Etter en spørreundersøkelse om behovet for Åpen prøvedans, viste over 100 dansekunstnere interesse for dette. Vi ser at det er spesielt viktig tiltak for dansekunstnere som er utdannet i pandemien.  

Vi håper mange ønsker å delta, både nyutdannede og etablerte dansekunstnere!

Les mer om programmet og påmelding her!

Åpen prøvedans 2022 er arrangert av PRODA profesjonell dansetrening, i samarbeid med Norske Dansekunstnere og SKUDA. Arrangementet er støttet av DansiT, Dans Sørøst-Norge, RAS, NORA, Scenekunst Sør og Bergen Dansesenter.