Workshops og panelsamtale

I år samarbeider PRODA og Oslo Jazzdansfestival om flere aktiviteter den 16. juni.

Sigurd K. Roness og Anneli Moe leder hver sin workshop med hver sin stil og form innen jazzdansen – en med mer samtidig lyrisk jazz og én med steppdans som bl.a. fokuserer på improvisasjon og det rytmisk-musikalske uttrykket. De vil også være representert i panelsamtalen samme dag, sammen med dansekunstner, pedagog og koreograf Isabell Gisselgård fra M Art Lab.

Disse tre vil til sammen representere ulike aldre, kjønn og dansestiler innen det norske jazzdansmiljøet. I panelsamtalen vil vi være opptatt av det frie jazzdansfeltet under covid. Hvordan opplevdes dette av danserne? Hvilke erfaringer gjorde de seg som profesjonelle dansekunstnere, og hva er visjonene for fremtiden? Har de endret seg i takt med pandemien? Og hvordan bør jazzdanseren navigere i det frie feltet fremover?

Billetter:
Priser for PRODA-brukere er i år som følger:
50 kr per billett til panelsamtale, og workshops.
Reservasjon av plass til workshops og panelsamtale skjer med fullt navn på e-post til post@oslojazzdansfestival.no med “Workshop” eller “Panelsamtale” i emnefeltet. Ved bekreftelse på mottatt reservasjon får man et Vipps-nummer og bekreftelse på tid, sted og beløp. Reservasjonen er sikret når beløpet er betalt inn med fullt navn i kommentarfeltet på Vipps.

LENKER TIL PÅMELDING
Workshop med Sigurd K. Roness, 11:15-12:45:
https://swaypayment.com/promote/oslo-jazzdansfestival/ojdf–proda-workshop-sigurd-k-ronessjazzrepertoire

Workshop med Anneli Moe, 13:00-14:30:
https://swaypayment.com/promote/oslo-jazzdansfestival/ojdf–proda-workshop-anneli-moe

Panelsamtale med Gisselgård, Roness, Moe og Flagstad, 19:00-20:00:
https://swaypayment.com/promote/oslo-jazzdansfestival/ojdf–proda-panelsamtale-hvor-gr-veien-videre-for-jazzdansen