Masterclass med Wim Vandekeybus

Lørdag 21. mai inviterer vi til masterclass med Wim Vandekeybus, koreografen bak kompaniet Ultima Vez, i samarbeid med Dansens Hus. Kompaniet har forestillinger på Dansens Hus samme uke, og vi gleder oss til denne spennende muligheten til å få et fysisk innblikk i arbeidet!

Klassen er åpen for dansere og andre profesjonelle scenekunstnere. Det er begrenset antall deltakere, og vi fordeler plasser fortløpende.

INFORMASJON OM MASTERCLASS
Dato: Lørdag 21. mai 2022
Tid: 13:00-15:30/16:00
Sted: Rom for Dans, Store Studio, Marstrandgata 8, 0566 Oslo

Klikk her for påmelding (FULLT!)
Oppdatering 21. februar 2022: Workshopen er fulltallig. Du kan fortsatt melde deg på, men blir da satt på venteliste. Du får beskjed via mail dersom du får plass.

Andre muligheter
I forbindelse med samarbeidet har vi også invitert Maria Kolegova, som i en årrekke har danset i Ultima Vez, til å holde klasser i samtidsdans. Kolegova underviser 18.,19. og 20. mai kl 10:30-12:00. Klassene er åpne for PRODAs brukere. Se ellers timeplanen for andre spennende samarbeid, klasser og workshops gjennom vårsemesteret. Velkommen!

Foto: Ivan Put