Miguel-Angel Fernandez

Miguel-Angel er utdannet fra musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet og Balettakademien i Göteborg. Han har siden 2001 jobbet profesjonelt som musikalartist, koreograf og pedagog. Han har jobbet som musikalartist i oppsetninger på bl.a. Nationaltheatret, Ettlingen – Tyskland, Göteborgs Stadsteater, Kilden – Kristiansand, samt flere oppsetninger på Bømlo Teater m.m. Han har også jobbet som danser på TV som bl.a. Gullruten – Tv2, Melodifestivalen – SVT, og som skuespiller på «Helt Perfekt» – TVNorge og «MAGNUS» – Nrk. Som koreograf har Miguel gjort utallige forestillinger som «Du är toppen, Charlie Brown», «Bat Boy», «Parade», «Ragtime» og senest i fjor «Spelemann På Taket» både for Sandvika Teater og Wasa Teater, Finland. I fjor koreograferte han også «Dogfight» på Riksscenen der han vant Broadway World Norway Award for beste koreografi i en musikal. I tillegg har han koreografert flere år for Lillestrømrevyen og de fire siste årene div. numre for Stjernekamp – Nrk. 

Miguel skriver også musikk. Han har skrevet historien og musikken til musikalen «Oslo – En kjærlighetshistorie». Miguel jobber som studiekoordinator, pedagog,og koreograf på Bårdar Akademiet der han siden 2011 har koreografert flere avgangs/eksamensforestillinger som bl.a. «Sister Act», «Bat Boy», «Spelling Bee», «Urinetown», «Barbies» for musikkteaterlinjene, og flere egne numre/stykker for danselinjene.