Miguel-Angel Fernandez

Miguel-Angel er utdannet fra musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet og Balettakademien i Göteborg. Han har siden 2001 jobbet profesjonelt som musikalartist, koreograf og pedagog. Han har jobbet som musikalartist i oppsetninger både i Norge, Sverige og Tyskland. Han har også jobbet som danser på bl.a. Gullruten – TV2, Melodifestivalen – SVT, og Melodi Grand Prix – NRK. Som skuespiller bl.a. på «Helt Perfekt» – TVNorge og «MAGNUS» – NRK.

Som koreograf har Miguel gjort utallige forestillinger som «Du är toppen, Charlie Brown», «Bat Boy», «Parade», «Ragtime», «Dogfight» og «Spelemann På Taket» både for Sandvika Teater og Wasa Teater, Finland. I tillegg har han koreografert flere år for Lillestrømrevyen og de fire siste årene div. numre for Stjernekamp på NRK.

Miguel skrev musikalen “Tilbake Til Haraldstad” med Hanne Sørvaag som de satte opp med Bårdars avgangsklasse på Edderkoppen Teater våren 2022, der han også hadde regi og koreografi.

I tillegg til å være studiekoordinator på Bårdar Akademiet, har Miguel det siste året koreografert for bl.a. Panta Rei Danseteater, musikalen “Big Fish” for BærMuDa, en liten cameo-koreo på NRK-serien “Cammo” ep. 1, og i spillefilmen “Lars Er LOL” som har premiere på norske kinoer i september 2023.

Foto: Camilla Sommer