Anneli Moe

Anneli Moe er en av landets få profesjonelle steppdansere og en frontfigur i det norske steppdansmiljøet. Hun er utdannet ved Bårdar Akademiets musikalartistlinje og danselinje og har i tillegg en bachelorgrad i kultur og ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Anneli har medvirket i tv- og teaterproduksjoner som Peer Gynt, Chat Noir-revyen, Showboat og Melodi Grand Prix og koreografert for produksjoner som It`s Showtime, Drømmerollen, Showbiz, Kjempesjansen, Den Store Klassefesten, m.m. Hun jobbet i flere år med artist- og steppdansduoen Jenter med Jern og har i tillegg til å danse, vært arrangør og produsent for Den Internasjonale Steppdansdagen i Oslo i 2008, -09 og -10.

I 2010 stiftet hun Oslo Steppdans Kompani som har flere helaftens produksjoner bak seg fram til de ble oppløst i 2015.

Anneli jobber også som soloartist i tillegg til større og mindre prosjekter med forskjellige musikersamarbeid og har svært mange konserter og events bak seg.

Hun har også jobbet på tvers av grensene i samarbeid med steppdansere i andre europeiske land og kan regne flere av de beste steppdanserne i verden blant sine mentorer. Anneli var med på oppstarten av det internasjonale steppdanskompaniet Sebastian Weber Dance Company i Leipzig, Tyskland i 2017. Hun har også opptrådt ved internasjonale festivaler i Europa.

Hun har de siste årene laget steppdanskoreografi for flere av de norske teatrenes musikaloppsteninger blant annet Folketeateret sine oppsetninger av Billy Elliot og Mary Poppins, Jungelboka på Chateu Neuf, Billy Elliot i Sandnes og Book Of Mormons på Det Norske Teatret.  Hun jobber også med å videreutvikle unge talenter inn til sitt nye kompani Oslo Tap Crew og er ellers å finne som faglærer i steppdans ved Fagskolen Kristiania avdeling Bårdar.