Jan Nicolai Wesnes

Jan Nicolai Wesnes ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2004. Som danser har han jobbet for blant annet Oslo Danse Ensemble, Jo Strømgren Kompani og Den Norske Opera og Ballett. Han har også jobbet mye innen musikkteater, både som danser og koreograf. Han har gjort produksjoner ved Oslo Nye Teater, China Teatern i Stockholm, Hålogaland Teater, Bømlo Teater og Folketeateret.

Han har koreografert to helaftens musikaler for Oslo Nye Teater. I tillegg har han koreografert for Musikkteaterhøyskolen (nå Høyskolen Kristiania), 2Entertain, revy, tv, film og ulike sceneproduksjoner.Jan Nicolai har undervist i jazzdans og hatt workshops i koreografi og repertoar ved Kunsthøgskolen i Oslo, Høyskolen Kristiania Dansekunst, Høyskolen Kristiania Musikkteater, West End danse- og musikalskole og vært en del av talentprogrammet DanseFOT for unge talenter i Viken siden oppstarten.