MUD session: Familiejam

I høstferien – fredag 8. oktober – inviterer vi hele familien til jam på Rom for Dans, i samarbeid med MUD Session Oslo! Chriz Nypan og Michael Niako Lamarre leder oss gjennom en to timers workshop, til herlige grooves med DJ Niwin!Velkommen til et jam for hele familien!

Familiejamet arrangeres i sammenheng med seminaret Foreldre i kunstensom arrangeres av ELLIS-nettverket (Et langt liv i Scenekunsten) i høst.

Foreldre i kunsten
21. oktober arrangerer ELLIS-nettverket seminar, på Oslo Parkour Park. På seminaret deles ferske data fra undersøkelsen om å være ‘Foreldre i kunsten i Norge, forskning fra bevegelseskunstner Katelyn Skellly, samt informasjon og debatt med organisasjonen Balansekunst. Ilse Ghekiere og Olive Bieringa fra PRAXIS Oslo fasiliterer dagen med tid for fysisk utfoldelse og utveksling av praktiske erfaringer.

Dagen er delt i to 2.5 timers bolker som man kan delta på separat eller som en hel dag.

For mer informasjon og påmelding, følg lenken under:
https://skuespillersenter.no/kurs/ellis-foreldre-i-kunsten/

MUD Session Oslo
MUD står for Movement Undefined og startet som en åpen housedance-session for dansere på tvers av stil og bakgrunn. Konseptet ble initiert av det New York baserte kvinnelige housedans crewet MAWU i 2009, og ble videreført i Oslo i 2015 av medlem Christine Nypan i samarbeid med Jens Trinidad. Siden da har MUD Session Oslo utviklet seg til å bli et møtepunkt for å dele kjærligheten for housedans, -musikk og -kultur i Oslo. Vår visjon er å fremme housedanskulturen og å skape et inviterende, åpent og trygt sted for alle menneskene som føler tilknytning til den. MUD Session Oslo har hatt månedlige sessions forskjellige steder i byen, blant annet på Subsdans, Dansens Hus og Kyrre Texnæs Studio.Høsten 2020 starter vi med faste sessions på Melahuset annenhver mandag fra 18.00-20.00. Tilbudet er gratis og åpent for alle.