Påmelding til kohorter uke 33-38

Trykk her for å melde deg på kohortprogrammet!

Første del av høstsemesteret organiseres klasser som kohorter, der man som bruker blir påmeldt klasser med én pedagog i perioden de underviser. Vi mener at dette er den beste måten å ha et åpent tilbud som er tilgjengelig for flest mulig av PRODAs brukere i Oslo, og ivaretar gode rutiner rundt smittevern.
I høst er det 15 plasser på hver kohort.

I utgangspunktet er det kun 1 kohort per PRODA-bruker disse ukene, slik at så mange som mulig får deltatt. Første periode varer fra ukene 33-38. Disse har klasser i perioden:

 • Camilla Spidsøe: Ballett
  16. august-3. september
 • Daniel Sarr: Jazz
  17. august-26. august
 • Caroline Skjørshammer: Contemporary Jazz
  31. august-16. september
 • Ulf Nilseng: Workshop koreografi
  6.-8. september
 • Kristian Alm: Ballett
  10. september-17. september
 • Bente Alice Westgård: Samtidsdans
  20.-24. september

Ved påmelding blir du bedt om å velge opptil 3 alternativer i prioritert rekkefølge – førstevalg, andrevalg, tredjevalg. Det er viktig for oss at du som melder deg på kan delta på klassene, så se nøye gjennom timeplanen for å dobbeltsjekke at du kan delta på de klassene du ønsker.

Vi fordeler plasser fortløpende etter hvert som påmeldinger sendes inn. Vi kan ikke garantere at alle får plass på klassene de har ønsket, men gjør vårt beste for at alle skal kunne ta del i fagtilbudet.

Endelig bekreftelse på at du har fått plass skjer når du får mail fra oss om hvilken kohort du kommer med i!

Trykk her for å melde deg på!