Daniel Sarr

har bachelorgrad innen Jazzdans fra Kunsthøgskolen i Oslo og er blant annet kjent fra jazzkompaniene Oslo Danse Ensemble og Subjazz, samt er en av hovedmedlemmene i Hip Hop gruppen CRE-8. Daniel har en sterk dansnerisk praksis og vant blant annet Eurovison Young Dancers samt var med på den skandinaviske versjonen av So You Think You Can Dance. Daniel er sterkt forankret i både den sceniske og den kommersielle dansen.

Daniel Sarr er høsten 2023 og våren 2024 én a fire nordiske kunstnere i det nordiske samarbeidsprosjektet Sustainable Dance Training. Før klasser og workshop på PRODA våren 2024, skal Daniel undervise på Tanssille ry i Helsinki.
SDT er et samarbeid og utveksling mellom våre søsterorganisasjoner i de nordiske landene; Danscentrum Stockholm (SE), Dansehallerne (DK) og Tanssille ry (FI).
SDT er støttet av Nordisk Kulturfond.