Anne Marit Tynes

Anne Marit er utdannet danser ved danselinjen på Bårdar Akademiet. Hun har medvirket  i “Chicago” på Stockholms Stadsteater, “Cabaret”, “Fame”, “Jesus Christ Superstar”, “Harry Oliver “ og Stjårnklart turne I Sverige, “Flashdance” og Optimist på Chateau Neuf. Hun har også gjort tre sesonger på Wallmans Salonger Oslo . Hun har danset, koret og koreografert i Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest . 

Anne Marit har undervist siden 2005. Hun er STOTT sertifisert i matte og Pilates Room sertifisert på Pilates Reformer . Anne Marit er også sertifisert YogaUniao og Vinyasa TT hos OsloYoga og Pia Maria Kozlowski. 

«Jeg underviser med en lekenhet og bruker yogaen som et verktøy for å utforske og styrke  kroppen både mentalt og fysisk. Yoga tar deg inn i en uendelig reise om du tillater deg selv og utforske, Ønsket er at alle skal kjenne på følelsen av en sterk og smidig kropp fri for smerter. Frihet i kroppen gir også frihet i tankene.