Les&forstå smitteverntiltak

PRODA og Rom for Dans har utarbeidet smitteverntiltak som skal følges av alle som er på huset ! Plakater henger rundt på stedet, og PRODA-brukere må signere egen erklæring for at de har lest og forstått spesielle PRODA-regler.

For klasser i Sandvika, følges smittevernsregler som er ved Nagelhus Schia Productions.

PRODAs brukere skal være påmeldt og komme ferdig skiftet til studioet. Ytterklær henges på stativ i studio.

Innsjekking i resepsjonen er kl 9.45-10.15

Har du forkjølelsessymptomer må du ikke komme. Har du vært i utlandet, skal du vente 10 dager med å delta på PRODA.

Garderobene skal ikke brukes, men toalettene er åpne.

F.o.m fredag 30. oktober er det påbudt med munnbind til man er inne i studio! Det står en søppelbøtte i studio hvor det er mulig å kaste munnbindet og Antibac er plassert i studio og flere steder i lokalene.

Klassene i Oslo starter kl 10.15 hver dag. Det skal holdes 1 meter avstand mellom deltakerne – også gjennom dansekombinasjoner. Hele lengden og bredden i studio skal benyttes. Klassene avsluttes kl 10.35

Studioet og stedet skal forlates direkte etter at klassen er ferdig. Alle må være ute i løpet av 10 minutter, dvs kl 11.45 pga ekstra vask og unngå blanding med andre kohorter/grupper. Dette må vi være nøye med!

Antibac er plassert ut mange steder.

Sammen så sikrer vi at PRODAs tilbud kan fortsette ut semesteret!