VIKTIG NYTT – PÅMELDING

Det er innført forhåndspåmelding til alle våre klasser og andre aktiviteter. Vi har derfor satt opp påmeldingssystem og begrenset antall deltakere til 15 personer. Dette må vi gjøre for å ha oversikt over hvem som deltar og overholde avstandsbestemmelsene. Kravene er iht Folkehelseinstituttet.

Det nye påmeldingssystemet finner du under timeplan – velg den klassen du ønsker å delta på – påmelding.

Påmelding til hver klasse åpner kl. 08:00, 7 dager før klassen starter.

Sånn ser påmeldingsskjemaet ut!

Hvis du har fylt inn alt riktig så får du en bekreftelsesmail for den klassen du meldte deg på.

Når du kommer til klasse vil resepsjonisten krysse deg av på listen.

VIKTIG: hvis du ikke kan møte opp til klassen så må du melde deg av minst 2 timer før klassen starter. De som ikke møter opp og ikke melder seg av tre ganger i strekk får en varsel om at de ikke får melde seg på videre klasser i 2 uker.

AVMELDING: Hvis påmelding til klassen er åpen så kan du følge disse stegene: For å melde deg av klasse så går du inn på den klassen og klikker på linken: Allerede påmeldt? Skriver inn epostadressen du brukte til å melde deg på og trykker på: send avregistreringslenke.

Det er mulig å melde seg av klasser tidligst 7 dager før klassen og helt frem til 2 timer klassen skal starte. Vi har satt 2 timers grense for å oppfordre folk til å melde seg av i god tid sånn at plassen evt kan gå til noen andre. 

Venteliste – vi har åpnet for 5 plasser på venteliste til hver klasse så det er som regel alltid noen andre som kan ta plassen din. For å sette deg på venteliste går du inn på den klassen du vil delta på – klikker på sett deg på venteliste – fyller inn informasjon og sender inn.

Vi har åpnet opp for at de som er registrert på venteliste kan møte opp direkte på PRODA for å evt. få en ledig plass som oppstår ved akutt avmelding. Vi garanterer ikke at de som står på venteliste får plass selv om de møter opp.

Sånn ser ventelisteknappen ut!

Hvis du ikke ser påmeldingsknappen: sett deg på venteliste, så er ventelisten full og det er ikke mulig å melde seg på.

For spørsmål angående påmelding/avmelding av klasse vennligst henvend deg til Lilja på resepsjon@proda.no