Daniel Mariblanca & Maria Terese Kittilsen

Daniel Mariblanca ble født for 38 år siden, i Barcelona.  Han har siden 2016 vært basert i Norge, hvor han har jobbet med Carte Blanche. I tillegg har han startet sitt eget kompani; 71Bodies.

Maria Terese Kittilsen er en dansekunstner fra Norge, spesialisert innen opplæring og trening for dansere med nedsatt funksjonsevne. Hun lever selv med en usynlig funksjonsnedsettelse.

Maria Terese Kittilsen og Daniel Mariblanca tilbyr en klasse i forlengelsen av metodologien og strategiene fra deres kunstneriske samarbeid «NORMAL research»; inspirert av emnene funksjon/nedsettelse og seksualitet. Maria og Daniel vil presentere rammene for improvisasjon og utforskning av fysiske oppgaver inspirert av deres felles arbeid. Formålet med klassen er å skape bevissthet, intimitet og omsorg for hver enkelt deltager, for så å utfordre egne grenser.