Anne Golberg Stavn

Anne har en treårig høyskoleutdannelse i dans og kulturformidling. Hun ble kjent med streetdancemiljøet i Oslo i 2007, og har siden det hatt lengre opphold i New York og Paris for å studere street- og clubdancekulturen. Hun jobber som skapende og utøvende dansekunstner både i egne prosjekter og i crewet dEEp doWN dopEiZM, og som pedagog.

Hun hadde i 2022 premiere på sitt første egne prosjekt, «JAM», som har spilt rundt om i Oslos gater og på torg. Med crewet har hun vært skapende og medvirkende i alt fra show og battles på streetdancefestivaler til større produksjoner, senest forestillingen «Into The Deep». Med dem har hun også samarbeidet og turnert med Hooman Sharifi/ Impure Company i perioden 2011-2014.

Som en del av MUD Session Oslo jobber hun også for å fremme clubdance-kulturen i Oslo gjennom åpne treninger, jams og klubbkvelder.

Hun har undervist og vikariert ved blant annet Subsdans, Follo Folkehøyskole, Høgskolen Kristiania, streetdancelinja på Edvard Munch vgs, ungdomsklubben B7 og Flow Dance Academy.

I 2019 ble hun tildelt treårig arbeidsstipend fra Statens Kunstnerstipend.


Foto: Signe Luksengard