Anne Golberg Stavn

har en treårig høgskoleutdannelse i dans og kulturformidling. Hun jobber som skapende og utøvende dansekunstner både i egne prosjekter og i crewet dEEp doWN dopEiZM, og som pedagog. Med crewet har hun vært skapende og medvirkende i alt fra show og battles på streetdancefestivaler til større produksjoner, senest «Into The Deep» på Dansens Hus høsten 2019. Med dem har hun også samarbeidet og turnert med Hooman Sharifi/Impure Company i perioden 2011-2014. Hun er aktiv i streetdansmiljøet og deltar jevnlig på battles i inn- og utland. Som en del av MUD Session Oslo jobber hun også for å fremme housedanskulturen i Oslo gjennom åpne treninger, jams og klubbkvelder. Hun har undervist og vikariert ved et antall skoler, blant annet Subsdans, Follo Folkehøyskole, Edvard Munch vgs og Flow Dance Academy.