Christopher Kettner uke 33+34

Vi er glad for at Kettner som er assisterende ballettsjef ved Den Norske Opera og Ballett vil gi klasser på PRODA denne høsten. Om klassene sier han;

Mine klasser er basert på klassisk ballett teknikk og estetikk, men jeg følger ikke en bestemt skole eller stil. Også i oppbygningen av klassen følger jeg det klassiske systemet. Jeg mener det er viktig at dansere blir fokusert, plassert og sentrert ved Barren, med uttøying og balanse øvelser, og -ikke minst – at de får en god oppvarming.
Ved senter arbeidet legger jeg vekt på dynamikk, koordinasjon, letthet, danseriske kvaliteter og selvfølgelig musikalitet.
Jeg gjør mine klasser teknisk og fysisk krevende, men prøver å gi mine øvelser god og danserisk flyt.
Jeg prøver å gi klasser som inkluderer alle – uansett bakgrunn, alder, ferdigheter – og vil gjerne at dansere, etter min klasse, føler seg positiv og klar til å møte dagens utfordringer og at de føler seg klar til å danse!