Lisbeth Sandnes Espeland

Lisbeth Sandnes Espeland begynte å danse som 3 åring hos Mona Løbergs danseskole og har siden da fullført både danselinjen på Fagerborg vgs og danseutdanningen ved KHiO med Jazzdans som hovedfag (2004).

«Oslo Danse Ensemble» var hennes første profesjonelle dansejobb. Lisbeth har også vært med på diverse musikaler på de største teaterscenene i Oslo, «West Side Story», «Singin’in the Rain», «Evita», «My Fair Lady», «Guys and Dolls», «Chicago» og «Den Glade Enke». Hun har også ved to anledninger vært solist for Hanne Krogh Productions og sommershowene «Ikke gi deg, jente» i Sandefjord og «World of Music» i Tønsberg.

Lisbeth begynte å undervise i 2001 og tok etterutdanningen som høgskolelektor (PPU) i 2010.

Hun har undervist ved flere private ballettskoler, Fagerborg vgs (nå Edvard Munch) og Rud vgs, samt Norges Dansehøyskole og KHiO, samt Musikkteaterhøgskolen og MTF.