Vil du være med å forme PRODAs framtid ?

Valgkomiteen har startet arbeidet for å finne kandidater som ønsker å stille til valg i de ulike styrene og komiteene i Norske Dansekunstnere og PRODA. Disse vil velges på generalforsamling og årsmøte i mai 2019. Som tillitsvalgt får du innsikt i det politiske arbeidet som former dansefeltet, nyttig organisatorisk erfaring, og du møter andre engasjerte dansekunstnere. Ved å bidra er du med på å styrke NoDa og PRODAs arbeid og dermed dansekunstens stilling i samfunnet.

Valgkomiteen er på utkikk etter kandidater som kan tenke seg å gjøre en innsats gjennom å stille til valg for styret i PRODA. Ta kontakt hvis du har forslag til kandidater, hvis du vil gjøre en innsats selv eller trenger mer informasjon! Vi vil gjerne høre fra deg! Send en mail til agtvedt@gmail.com, frist for innspill er 22. januar.

Vennlig hilsen

Valgkomiteen ved Anne Guri Tvedt, Ida Gudbrandsen, Peder Horgen, Inger-Reidun Olsen og Kathrine Jacobsen