Jens Bjerregaard/DK

er dansk, men har siden 2010 primært arbejdet som koreograf og danser med base i Beirut, hvor han for tiden er ansvarlig for å utvikle et nytt dansekompani med primært arabiske dansere.

Han har de senere år givet profesjonelle danseklasser flere steder i verdenen. Han har også brukt klassene som research for å undervise mer presist og målrettet for å gi dansere redskaper som kan hjelpe dem med koreografiske utfordringer.
Jens har bl.a. undervist disse steder:
National School of Contemporary Dance; Copenhagen; Danish Dance Theatre; T.H.E Company and Frontier Danceland, Singapore, California State University, Pomona Arts College, Los Angeles, ARCPasadena, Ballet Manilla, Ballet Pilippines, Guangxi Arts Institute, China, HSJ, Amsterdam; Dansehallerne, Copenhagen; Guangdong Modern Dance Festival; Zawirowania Festival, Warsaw; Dance Center, Vancouver; CobosMika SEADs, Barcelona; Contact festival, Singapore; Skånes Danseteater.

Foruten contemporary klasse underviser han også balletklasse (barre og center) som er målrettet mot mere moderne repertoire. Se mer info klasse beskrivelser HER