Janne Eraker

Janne Eraker er en steppdanser basert i Norge, aktuell med solo-albumet Movements for Listening i hele 2023. Hennes røtter er på flere steder: født i Tyskland, oppvokst i Norge, utdannet og stiftet familie i Nederland. Dansen hennes har også mange røtter; fra Balkansk folkedans, innom konkurransedansing, musikaler, til studier i samtids- og moderne dans, og nå steppdans. Janne er fascinert av steppdansens klang, og har lenge brukt den til å lage musikk. Hennes arbeid spenner fra improviserte konserter til koreograferte forestillinger, og hun samarbeider med kunstnere fra mange felt. I 2022 ga hun ut sitt første album Gol Variations med trioen One Small Step. Hun danser også i Sebastian Weber Dance Company, basert i Tyskland. I tillegg driver Janne Dansens Haus, et studio for dansekunstnere fra det frie feltet i Oslo.
Steppeworkshop Søndag 7. mai på West End Studios