Jens Jeffry Trinidad

Jens Jeffry Trinidad er norsk-filippinsk utøvende og skapende dansekunstner, med bakgrunn fra X-RayUKH i Oslo, der han startet innen hiphop/streetdance på slutten av 90-tallet.

Han har blant annet jobbet med Homan Sharifi/impure Company, Elle Sofe Sara, Rosalind Goldberg, Manuel Pelmus, Ingeleiv Berstad, Pernille Holden, Panta Rei Danseteater, Bounce, Twisted Feet, Viktor Fröjd, Deep Down Dopeizm og fler. I flere samarbeidsprosjekter har han koreografert og utviklet egne forestillinger som har blitt vist på nasjonale scener og gjennom den kulturelle skolesekken. 

Han har også vært mentor og veileder på Soul Sessions Encounters siden 2020. Et utviklingsprogram for unge koreografer innen street/club scenen. I tillegg gir han workshops på bl.a Kunsthøgskolen i Oslo og andre utdanninger/kompanier, der han blant annet var med på å grunnlegge streedance linja på Edvard Munch VGS og MUD-Sessions Oslo. 

Foto: Signe Fuglested Luksengard