Jeffrey Young

Jeffrey er en Scenekunstner fra Lørenskog, og gikk ut med en bachelorgrad i Jazzdans fra KHIO i 2013. Etter 2013, jobbet Jeffrey i musikalen The Lion King i Storbritannia, frem til han kom tilbake til Norge i 2014 for å jobbe som danser i Oslo Danse Ensembles 20 års jubileum på Den Norske Operaen. Jeffrey har samarbeidet med koreografer der han har vært en del av den kreative prosessen og vært utøvende som danser. Han har seinere vært på turné i Norge og Sverige med disse produksjonene. I seinere år, har Jeffrey undervist Jazzdans på Musikkteaterhøyskolen og vært utøvende danser i produksjonene av koreograf Ingri Fiksdal, som han har turnert med på ulike festivaler i Europa og USA. Fra 2017 til 2019, har Jeffrey medvirket som ensemble danser og skuespiller i musikalen The Book Of Mormon på Det Norske Teatret i Oslo.